Accessoires

Op je trouwdag wil je stralen. We denken daarom aan alle details. Julia Rosa heeft diverse accessoires die de jurk van jouw dromen helemaal af maken. Denk bijvoorbeeld aan naadloze lingerie, bijzondere haaraccessoires, een sluier die perfect aansluit op jouw jurk of een tailleband die het silhouet van de jurk extra benadrukt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle accessoires perfect matchen met jouw bruidsjurk, want net als bij onze jurken kunnen wij alles tot in de kleinste details voor jou aanpassen. Het zijn uiteindelijk de details die jou extra laten stralen op jouw trouwdag!

Schoenen

Bij de jurk van jouw dromen mogen mooie schoenen natuurlijk niet ontbreken. Ga je voor open hakken, klassieke pumps of comfortabele platte schoenen. Ondanks dat de meeste schoenen verstopt zitten onder de jurk is de keuze voor een paar schoenen wel degelijk van groot belang voor jouw trouwdag. Dit is zeker het geval bij een bruidsjurk die niet tot de grond komt. Kies je voor schoenen met een hak die jou net wat extra centimeters in lengte geven of ga je juist voor schoenen waar je de hele dag comfortabel op kunt lopen en waar je ’s avonds ook nog op kunt dansen? Vertel ons jouw wensen en wij denken graag met je mee over materiaal, kleur, pasvorm en details, zoals steentjes en sluitingen.

Sieraden

Heb je jouw ideale bruidsjurk gevonden en ben je ook geslaagd voor alle andere accessoires? Dan is het tijd voor de finishing touch: sieraden. Sieraden maken jouw bruidslook helemaal compleet. Ze zorgen net voor die extra sprankeling. Ga voor een mooie ketting die de halslijn accentueert, een subtiele armband of een paar schitterende oorbellen. Julia Rosa adviseert je graag over welke sieraden jouw bruidsjurk extra laten schitteren.

Maak een afspraak en schitter op de mooiste dag van je leven!

Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies. Op basis van jouw persoonlijke wensen stellen wij samen jouw droomjurk samen. Helemaal zoals jij het voor ogen hebt en gecombineerd met de mooiste accessoires.

Maak direct een afspraak