Happily married

Het dragen van een bruidsjurk is voor veel vrouwen een langgekoesterde droom. Een droom die tot leven komt op het moment dat zij bij Julia Rosa binnenstappen. Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Een dag waarop je schittert in een prachtige jurk en je ‘Ja’ zegt tegen je geliefde. Hieronder laten we je een aantal prachtige verhalen zien van bruiden die verliefd zijn op hun bruidsjurk. Op hun eigen, persoonlijke bruidsjurk, want iedere bruidsjurk van Julia Rosa is uniek. Net als iedere vrouw.

”Dé plek om je jurk te ontwerpen. In een rustige, persoonlijke omgeving is er alle aandacht voor jouw wensen. Ik zou willen dat ik het nog een keer kon doen! Goede persoonlijke aandacht, geen massaal trouwgebeuren, alle ruimte om te zeggen wat je wilt. Rustig en puur.”

- Loes

”Er gaat geen dag voorbij dat we niet terug denken aan deze fantastische dag. De jurk die Gemma heeft gemaakt heeft daar helemaal aan bijgedragen. Hij was precies zoals ik altijd al had gewenst ( zonder het vooraf te weten ). Nog steeds krijg ik complimenten over de jurk, iedereen vond hem prachtig! Nogmaals heel erg bedankt voor je geduld, je warmte en vriendelijkheid. Je stelt bruiden en hun aanhang op hun gemak. Een op en top vakvrouw! Bedankt!”

- Valerie

Gemma, wauw! Wat heb je een geweldig mooie jurk voor mij gemaakt! Echt vakmanschap. Nou moet ik ook eerlijk zeggen dat ik er geen seconde aan heb getwijfeld of het wel zou lukken. Vanaf de eerste keer dat ik je sprak aan de telefoon kreeg ik al vertrouwen in je kunnen. Ik wil je heel hartelijk bedanken en zal je sterk aanbevelen bij al mijn vriendinnen en kennissen die gaan trouwen. Keep up the good work!

- Maeke

”Het is inmiddels alweer een half jaar geleden dat Marco en ik zijn getrouwd. Ik heb die dag zoveel positieve reacties op mijn jurk gehad! Als ik de foto’s nu weer terugzie denk ik direct WAUW! Daar wil ik je graag voor bedanken en ook voor de fijne service die je hebt geboden.”

- Lisette

”Lieve Gemma,
Hartelijk dank voor het maken van een prachtjurk! We hebben een geweldige dag gehad!”

- Karlijn

”Super leuke avond gehad! Wat een leuke vrouw is Gemma! Alles was volledig naar wens. Toen de jurk op papier stond, wist ik dat hij in het echt alleen nog maar mooier zou worden. Daar had ik het volste vertrouwen in. Ik weet zeker dat Gemma er ook van geniet wanneer ze achter haar naaimachine zit!”

- Linda

Sta jij hier binnenkort ook tussen met jouw droomjurk?

Ga je binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar de perfecte bruidsjurk? Maak dan een afspraak via het contactformulier en wij ontwerpen samen met jou de jurk van je dromen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 06 14 77 97 95 of stuur een bericht.

Maak direct een afspraak