Ontwerp je eigen bruidsjurk

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Daar hoort natuurlijk een droomjurk bij. Bij Julia Rosa kun je samen met onze ontwerpster jouw eigen bruidsjurk ontwerpen. Wellicht heb je een bruidsjurk in gedachte die je nergens kunt vinden of wil je juist twee verschillende jurken combineren in één jurk. Bij ons is alles mogelijk. Jouw idee en wensen staan centraal.

Van schets tot droomjurk

De eerste stap in het ontwerp van jouw droomjurk is natuurlijk de schets. Wellicht heb je zelf al wat geschetst of heb je een aantal afbeeldingen op Instagram en Pinterest verzameld. Op basis van jouw wensen gaat onze ontwerpster aan de slag met de schets. Wanneer jij voor de volle 100% tevreden bent, gaan wij verder met het selecteren van de stoffen en materialen.

De beste stoffen en materialen

De stof die je kiest is heel bepalend voor de uitstraling van de jurk. We gebruiken daarom alleen stoffen van de allerbeste kwaliteit met een rijke uitstraling. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke stoffen wel en niet werken voor een bruidsjurk. We geven je daarom gedegen advies over stofgebruik, het combineren van verschillende stoffen en de eigenschappen van stoffen. Op je trouwdag wil je natuurlijk niet druk maken over kreukels en oneffenheden.

Handgemaakt in ons atelier

Nu we de schets en de materialen hebben, komt het belangrijkste gedeelte; de creatie. Onze ontwerpster gaat aan de slag met jouw droomjurk. Gemiddeld hebben we hier 3 maanden voor nodig. Het is dus belangrijk dat je ruim voor je bruiloft bij ons langskomt om jouw bruidsjurk te bespreken. Nadat de jurk zo goed als af is, nodigen we je uit om hem te komen passen. We passen de jurk dan nog zodanig aan dat hij perfect aansluit op jouw lichaam.

Maak een afspraak en ontwerp je eigen bruidsjurk

Wij helpen je graag bij de creatie van jouw droomjurk. Maak een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 06 14 77 97 95. Heb je nog een vraag? Bekijk dan ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Maak direct een afspraak