Stel je eigen bruidsjurk samen

De perfecte bruidsjurk is voor iedere vrouw anders. De een houdt van een wijd uitlopende rok, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een strakker silhouet. Julia Rosa biedt vrouwen daarom de mogelijkheid om hun eigen droomjurk samen te stellen. Binnen onze Mix & Match principe heb je de keuze om zelf een bovenstuk met een rok te combineren. Zo stel je een bruidsjurk samen die helemaal voldoet aan jouw wensen. Uiteraard maken wij de jurk volledig op maat en heb je keuze uit diverse opties en details die de jurk helemaal afmaken. Onze ontwerpster helpt jou bij het samenstellen, geeft advies en vermaakt de jurk, zodat deze perfect bij jouw lichaam past.

(kleine greep uit het assortiment)

1.
Kies een bovenstuk

We hebben diverse tops in verschillende stoffen met zowel straps, als korte en lange mouwen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse halslijnen, borduursels en vormen.

(kleine greep uit het assortiment)

2.
Kies een onderstuk

Van soepel vallende jurken tot aangesloten rokken. Ook in de onderstukken bieden we een ruime keuze in zowel vorm, stof en structuur.

(kleine greep uit het assortiment)

3.
Extra opties

Elke jurk is op verschillende manieren af te stijlen. Kies je voor een sluier, een sleep, een bolero of een tailleband? Alles is mogelijk en de keuze is aan jou.

Maak een afspraak en stel je eigen bruidsjurk samen

Wij helpen je graag bij het samenstellen van de bruidsjurk van je dromen. Maak een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact op via 06 14 77 97 95. Heb je nog een vraag? Bekijk dan ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Maak direct een afspraak