Blije Bruiden

Linda

Super leuke avond gehad! Wat een leuke vrouw ben je! Alles naar mijn wens, en nu staat die alleen nog maar op papier. In het echt word die nog mooier!! Daar heb ik de volste vertrouwen in. Wij hebben al een leuke avond gehad, ik weet zeker dat jij er ook van genoten hebt en er nog meer van geniet als je achter de naaimachine zit!

Debbie

Bruidsmode in Druten. Bellen voor een afspraak en na ons telefoon gesprek wist ik het al. Gemma is zo ontzettend aardig, zij mag mijn droomjurk maken.
Toen we daar voor het eerst op afspraak kwamen, had ik gelijk al een goed gevoel.
Gemma tekende mijn droomjurk uit die ik in gedachten had.
Wow wat is die mooi en dan staat de jurk alleen nog maar op papier.
Paar weekjes erna kon ik hem passen en wat keek ik er na uit.
Fantastisch mooi.

 

Vivian

Super lieve vrouw en ze help je echt goed ik weet wel als ik ga trouwen ga ik me jurk hier maken super winkel

Debbie

Gemma wat geef jij goede service en wat heb jij geduld. Ze heeft ook nog een bijpassend jurkje voor ons dochtertje gemaakt met geweldige schoentjes.
Ga jij trouwen, nou dan is Julia Rosa echt een aanrader.
En laat jou droomjurk uitkomen.
Gemma is een rustige, vriendelijke vrouw en ze heeft echt verstand van bruidsmode, een echt vakvrouw.
Wij hebben echt de dag van ons leven gehad en ik voelde me echt een bruid in een prachtige jurk.
Gemma heel erg bedankt.

Annet

Mijn eerste ervaring in een bruidswinkel was bij Gemma bij Julia Rosa in Druten.
De winkel en de jurken overtroffen mijn verwachting. De pasjurken waren ontzettend divers en ik vond ze prachtig. Bovendien was Gemma een fijne, rustige vrouw waarbij ik mij op mijn gemak voelde.
Bij Gemma ben ik gebleven ondanks dat we nog andere winkels bezochten. De jurk werd ruim op tijd geleverd en Gemma werkt flexibel. Zij heeft er alles aan gedaan om mijn droomjurk te realiseren. Ondanks dat ik op het laatste moment een afspraak moest afzeggen.
Gemma is een vakvrouw. Heel veel dank!
 

Angela

Lieve en meedenkende eigenaresse met oog voor detail! Zeer flexibel mbt twijfelaars zoals ikzelf. Fijne winkel en ontspannen sfeer, zelf met een grote entourage! Absolute aanrader!

Rianne

Geweldige winkel, genoeg keuze en je word heel netjes geholpen.
En de Prijs Werkt ook erg mee!

Nicolien

Een aanrader! We hadden de winkel voor ons zelf toen we een afspraak hadden. Er word ruim de tijd genomen om tot de perfecte jurk te komen. Zelf ontworpen! Echt een leuke dag beleefd!

Desiree

Bij Julia Rosa geweest Gemma de eigenaresse heeft mij geholpen , wat een lieve en meedenkende vrouw , ik weet zeker dat de jurk die speciaal voor mij wordt samengesteld door Gemma fantastisch gaat worden ! ik kan u zeker aanraden om naar Julia Rosa te gaan ! sfeer

Sanne

Zeer mooie en unieke jurk, die met zorg is gemaakt door Gemma. Ben er zeer tevreden mee!.
+ De jurk wordt gemaakt zoals jij het wil. Hierdoor krijg je een unieke jurk.

 

Loes

De plek om je jurk te ontwerpen in een rustige persoonlijke omgeving met alle aandacht voor jouw wensen. Ik zou willen dat ik het nog een keer kon doen!
+ Goede persoonlijke aandacht, geen massaal trouwgebeuren, alle ruimte om te zeggen wat je wilt, rustig en puur.

 

 

Saskia

Een jurk naar wens op maat en bijzonder klantvriendelijk en begripvol voor alle wensen. Aanrader!!

 

 

 

Annet

Mijn eerste ervaring in een bruidswinkel was bij Gemma bij Julia Rosa in Druten. De winkel en de jurken overtroffen mijn verwachting. De pasjurken waren ontzettend divers en ik vond ze prachtig. Bovendien was Gemma een fijne, rustige vrouw waarbij ik mij op mijn gemak voelde. Bij Gemma ben ik gebleven ondanks dat we nog andere winkels bezochten. De jurk werd ruim op tijd geleverd en Gemma werkt flexibel. Zij heeft er alles aan gedaan om mijn droomjurk te realiseren. Ondanks dat ik op het laatste moment een afspraak moest afzeggen. Gemma is een vakvrouw. Heel veel dank!

 

 

 

Angela

Mijn jurk bestaat nog niet maar Gemma begreep mijn wensen meteen en tekende hem uit voor me. Samen de stoffen uitgekozen en advies gekregen over wat wel en niet mooi gaat samen. Al met al een hele fijne en ontspannen ervaring! En een hele geduldige gastvrouw!
+ Flexibele gastvrouw met creatieve blik! Niet opdringerig! Klant is ook echt koning (in) bij Gemma!

 

 

 

Elly

Er is voldoende tijd en ruimte om tot de juiste keuze van een jurk te komen. Daarbij is voldoende hulp, zonder vooroordelen

 

 

 

 

Linda

Super leuke avond gehad! Wat een leuke vrouw ben je! Alles naar mijn wens, en nu staat die alleen nog maar op papier. In het echt word die nog mooier!! Daar heb ik de volste vertrouwen in. Wij hebben al een leuke avond gehad, ik weet zeker dat jij er ook van genoten hebt en er nog meer van geniet als je achter de naaimachine zit!

 

 

 

 

Sandra

Goede service! Je kan de jurk aanpassen zoals jij ‘m graag wil hebben

 

 

 

 

Marjo

Zeer goede service en advies. Zeker een aanrader!